35 Nieuwe Psychoactieve Stoffen Toegevoegd Aan Narcoticalijst

Alle producten werden 18 maanden na het Britse verbod op cathinonsurrogaten van april 2010 en 15 maanden na het verbod op naphyrone van juli 2010 gekocht. De producten werden behandeld en getest door een analist met de gedelegeerde bevoegdheid van een hoofdofficier van politie om in het bezit te zijn van gereguleerde stoffen. De stoffen werden opgeslagen in de beveiligde drogisterij van een lokale politiemacht en aan het einde van de experimenten door hen bewaard voor vernietiging. Het merendeel van de gekochte producten (91%) verschafte informatie over de actieve ingrediënten die in elke stof aanwezig waren (op de web site of verpakking, of beide), hoewel de producten die bij drie van de leveranciers (A, B en D) waren gekocht, zich niet hielden aan de geadverteerde ingrediënten. Van de 22 geleverde en geanalyseerde producten vermeldde 9% niet de actieve ingrediënten (Jolly Green Granules) en 23% bevatte niet de actieve ingrediënten die op de website of verpakking staan vermeld. In plaats van 17-alfa,21-dihydroxy-16-alfa-methylpregna-1,4,9(11)-trieen-3,20-dion-21-acetaat te bevatten, bevatten beide NRG-3-producten benzofuran (1- benzofuran-6-ylpropaan-2-amine). In plaats van de geadverteerde ingrediënten werd benzocaïne aangetroffen in drie van de producten (MDAI en beide Jolly Green Granules).

research chemicals intitle:how

Fabrikanten ontwerpen een nieuw medicijn dat niet wordt vermeld als een gecontroleerde of illegale stof, en ze veranderen voortdurend de formule om de rechtssystemen voor te blijven. Designerdrugs begonnen in de jaren tachtig en negentig nachtclubs en feesttaferelen te infiltreren. Het probleem werd zo ernstig dat de DEA toestemming kreeg om medicijnen als gereguleerde stoffen te plannen zodra ze op de markt kwamen. De eerste keer dat de DEA deze bevoegdheid gebruikte, was het labelen van MDMA als een gereguleerde stof.

Geadverteerde Actieve Ingrediënten: Consistentie In Wat U Krijgt?

Health Canada verbood bijvoorbeeld synthetische cannabinoïden, vaak giftige chemicaliën die de effecten van marihuana nabootsen en overdrijven, en al zijn potentiële varianten. Wetgevers in het Verenigd Koninkrijk hebben onlangs een algeheel verbod op psychoactieve stoffen ingevoerd nadat ze zich zorgen maakten dat scheikundigen medicijnen produceerden die de effecten van illegale medicine zoals heroïne en ecstasy nabootsten, maar federale wetten omzeilden. Het medicijn produceert een krachtige excessive en kan ook de mentale, emotionele en fysieke percepties van een persoon veranderen.

Read more about 2mmc werking here.

Oorzaken En Risicofactoren

Het politiebureau van Blais’, de Alberta Law Enforcement Response Teams, nam in december vier kilo W-18 in Edmonton in beslag, toen de drug in Canada nog niet gereguleerd was. W-18 is nu een Schedule 1-gereguleerde stof in Canada, wat bezit en verkoop illegaal maakt, maar Blais zei dat de politie nog steeds geen aanklacht kan indienen, omdat de drug niet illegaal was op het second dat deze in beslag werd genomen. Er is ook anekdotisch bewijs dat drugsgebruikers in Alberta rommelen met stoffen die niet beperkt zijn door federale wetten. Vaker deelt hij fragmenten van zijn ervaringen met illegale en ongereguleerde drugs, en biedt hij experience aan andere gebruikers die advies zoeken.

In tegenstelling tot eerder onderzoek5 waren er in geen van de Jolly Green Granules sporen van mephedrone. Beide NRG-2-producten bevatten echter 4-methylethcathinon (4-MEC) met een kleinere, sporenhoeveelheid 4-methylmethcathinon (4-MMC) of mephedrone, mogelijk als ongewenste verontreiniging, waardoor ze illegaal zijn.

Het verbod is bedoeld om de volksgezondheid te beschermen door de beschikbaarheid en het gebruik van medicijnen zoals gesubstitueerde cathinonen te beperken. Gebruikers blijven een reeks onbekende synthetische verbindingen consumeren en kunnen gemakkelijk grote hoeveelheden (1 kg) illegale stoffen kopen, ondanks de onvoorspelbare gevolgen die dit voor hun gezondheid kan hebben, en zijn zich er misschien totaal niet van bewust. In plaats daarvan verdringt het het probleem en nodigt het scheikundigen uit om de moleculaire structuur van chemicaliën te wijzigen om legale alternatieven voor de onlangs verboden stoffen te creëren.

Aanmelden Of Een Account Aanmaken

Dat komt omdat residentiële programma’s betrekking hebben op het wonen op locatie met voortdurende interactie met verslavingsprofessionals. Ze omvatten ook een combinatie van behandelingen, waaronder individuele therapie, groeps- en gezinstherapie, medicijnen en andere methoden om elk side van iemands verslaving aan te pakken. Ze kunnen ook een behandeling omvatten voor een gelijktijdig voorkomende stoornis, zoals een verslaving aan een ander medicijn of een psychische stoornis.

Hij vermoedt dat de voorraad honderd mensen zou kunnen doden als deze in één keer wordt ingenomen, maar hij verwacht dat deze hem de komende twintig tot dertig jaar zal aanhouden. De Drug Enforcement Administration heeft de afgelopen vier tot vijf jaar four hundred nieuwe psychoactieve stoffen geïdentificeerd en komt elke maand twee of drie nieuwe stoffen tegen. “Sommige van deze mensen die bijvoorbeeld chemicaliën uit China binnenbrengen die niet illegaal zijn, en als ze experimenteren en synthetiseren en ze gebruiken het alleen voor hun eigen consumptie. Toch zijn de analyses een indicator van belangstelling voor een website met veldrapporten van benders over talloze illegale en ongereguleerde medicine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *